VISION BOATS

Black Marlin blev 1. båd i Silverrudder 2017

det er 4. gang at jeg har været hurtigst båd i Silverrudder,

2 gange med Black Marlin og 2 gange med min gamle båd Barracuda.

Black marlin blev løbsvinder Fyncup 2017

 

Følg os på facebook!

 

Om Vision Boat

Visionboat er en virksomhed, der designer og bygger både og skaber unikke løsninger til både.

 

Visionen er at bidrage til at skabe hurtige og miljøvenlige sejlbåde. Jeg er interesseret i at bruge og udvikle den nyeste viden og alternative materialer til at skabe de bedste produkter. Blandt andet har Visionboat udviklet en helt ny metode til støbning kulfiber master så de har en høj styrke, stor finish, og en effektiv produktionsmetode.

 

 

 

Jeg har sejlet mange forskellige slags sejlbåde - både touring og racing. Jeg har også sejlet langturessejlads: en tur over Atlanten og tilbage og en tur fra New Zealand til Middelhavet.

 

Jeg har brugt min erfaring som bådebygger og som sejler, både i Skandinavien og verdenshavene, til at designe mine både. Min store interesse og passion for flerskrogsbåde har gjort trimaraner mit speciale. Især mine to trimaran Barracuda og Blackmarlin som jeg har designet og bygget, har givet mig den viden og erfaring, som jeg har udviklet og brug i andre typer af opgaver.

 

Jeg er uddannet bådebygger fra Ring Andersen Træskibsværft og har også været mange andre steder, da omfatte kendte Walsted Bådeværft.

Contact: Visionboat | Jan Andersen, Fåborgvej 104, 5762 V. Skerninge | Phone: + 45 29729204 | E-Mail: jsa@visionboats.com

Powered by CMSimple | Template by VISIONBOATS.COM | Login